KJT Hockey etsii isäntäperheitä ulkomaalaispelaajille

4.7.2017

Seuraamme on tulossa ensi kaudeksi pelaamaan ulkomaisia pelaajia. Tämä ulkomailta kantautunut kiinnostus pelaajavaihtoon on osoitus seuramme laadukkaan juniorityön laajalle alueelle kasvaneesta arvostuksesta. Heidän motivaationaan tulla mukaan KJT Hockeyn toimintaan on halu kehittyä laadukkaassa toimintaympäristössä ja osaavan valmennuksen ohjauksessa. Ulkomaalaisia pelaajia pelaa ensi kaudella Naisten joukkueessa sekä B- ja B2-junioreissa. Etsimme yhä isäntäperheitä muutamalle pelaajalle.
 
Kartoitamme Keravan ja Tuusulan alueiden perheiden halukkuutta majoittaa ja ottaa seuramme ikäluokkajoukkueeseen vuodeksi liittyvä pelaaja osaksi perhettään joko koko kaudeksi tai puolikkaaksi. Isäntäperheen vastuulla on tarjota pelaajavaihtoon tulevalle pelaajalle koti ja ruoka. Pelaaja vastaa itse vaatekuluistaan, henkilökohtaisista menoistaan ja pelaamisensa kustannuksista. Seuran vastuulla on kartoittaa ja järjestellä pelaajan koulunkäyntiin tai opiskelujärjestelyihin liittyvät asiat sekä toimia perheen ja pelaajan tukiverkostona mahdollisissa esiin nousevissa yllättävissä tilanteissa. Joidenkin pelaajien taustalla on myös vaihto-oppilasjärjestö, joka vastaa pelaajan asioista jääkiekon ulkopuolella. Pelaajavaihto tarjoaa isäntäperheelle hienon mahdollisuuden kulttuurivaihtoon sekä todennäköisesti eliniän kestävän ystävyyssuhteen muodostumisen pelaajan ja isäntäperheen jäsenten välille.

Pelaajavaihdosta kiinnostuneiden perheiden toivotaan ilmoittavan kiinnostuksestaan seuran puheenjohtajalle mahdollisimman nopeasti. Häneltä voi tiedustella aiheesta myös lisää.
 
Tiedustelut ja yhteydenotot:

Janne Mellin
Puheenjohtaja
KJT Hockey Ry
janne.mellin@kjthockey.fi
040 314 3249