Mikko Touronen jatkaa KJT Naisten Liiga-joukkueen päävalmentajana – KJT satsaa ensi kaudella vahvasti naiskiekkoon

8.1.2018KJT Hockey ja Mikko Touronen ovat allekirjoittaneet sopimuksen ensi kauden osalta Naisten Liiga-joukkueen valmentamisesta. Näin Tourosen kädenjälki näkyy suomalaisten naispelaajien kehittämisessä myös ensi kaudella. Tällä kaudella nuorella joukkueella Naisten Liigaan lähteneen joukkueen taival sarjassa on ollut tuskainen, mutta seura ja Naisten päävalmentaja suhtautuvat tulevaisuuteen luottavaisesti. Pääpaino valmennuksessa on jatkossakin henkilökohtaisten lajitaitojen pitkäjänteinen kehittäminen, joka palvelee hyvin nuoria ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia.

KJT Hockey satsaa ensi kaudella vahvasti naispelaajiensa pelaajapolun kehittämiseen. Tarjolla Naisten Liiga-joukkueen pelaajille on seuran valmennushenkilöstön ohjaamat aamujäät kaksi kertaa viikossa seuran poikapelaajien mukana. Lisäksi maajoukkuekartoituksessa oleville pelaajille tarjotaan lisäharjoittelumahdollisuutta valtakunnallisia kärkisarjoja pelaavissa poikajoukkueissa (C-B). Naisten harjoitusohjelmaan sisällytetään ensi kaudella myös joulutauolla lanseerattu Vladin luisteluvalmennus, jota ohjaa Naisten maajoukkueen kanssakin yhteistyötä tehnyt KJT:ssa nykyisin valmentava venäläinen Vladislav Bespomoschchnov.

 

- KJT haluaa tulevaisuudessa satsata vahvasti tyttö- ja naiskiekkoon. Meillä on seurassa kasvamassa paljon potentiaalisia nuoria tyttöpelaajia, jotka ovat harjoitelleet koko ajan poikajoukkueiden mukana. Tavoitteenamme on luoda seuraan uskottava ja pelaajia tavoitteellisesti eteenpäin vievä pelaajapolku myös lapsikiekkovaiheen jälkeen. Sellainen pelaajapolku, joka palvelee myös ihan sinne kaikkein korkeimmalle tasolle tähtääviä tyttö- ja naispelaajia. Meillä on seurassa valmennuksellista ammattitaitoa, huippuolosuhteet ja hyvä yhteistyöverkosto tämän ehjän pelaajapolun rakentamiseksi - verrataan sitä sitten mihin tahansa tyttö- ja naiskiekkoa tarjoavaan seuraan, vakuuttaa seuran puheenjohtaja Janne Mellin.

 

Lisätietoja:

Janne Mellin

Puheenjohtaja

KJT Hockey Ry

p. 040 314 3249