KJT Hockey ry hakee päätoimista taitovalmentajaa

13.2.2018


KJT Hockey on harrastajien määrällä laskettuna yksi Suomen suurimpia jääkiekon junioriseuroja. Seuran strategian mukaisesti seuran tulevaisuuden vetovoimaisuus rakentuu monipuolisen osaamisen, vahvan identiteetin, kilpailullisen menestymisen sekä jokaisen junioripelaajan pitkäjänteisen kehittämisen varaan. Nais- ja tyttökiekko sekä harrastekiekko ovat merkittävä osa seuran toimintaa. Tällä hetkellä seuran päätoimisia työntekijöitä ovat toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö, junioripäällikkö ja taitovalmentaja. Seuran toimintapaikat sijaitsevat Keravalla ja Tuusulassa.

 

Haemme joukkoomme taitovalmentajaa ajalle 1.5.2018 – 30.4.2021.

Taitovalmentajan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää lasten jääkiekon valmennuksen laatua. Hän toimii läheisessä yhteistyössä seuran valmennuspäällikön, junioripäällikön sekä Jääkiekkoliiton aluevalmentajan kanssa. Taitovalmentaja tukee osaamisellaan joukkueiden valmentajia ja kommunikoi pelaajien sekä heidän vanhempiensa kanssa. Taitovalmentajan toimintaympäristöön kuuluvat yhteistyöseuroina Jääurheiluseura Haukat ja Kellokosken Alku.

 

Työ vaatii tekijältään valmennuksellista ja pedagogista osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sosiaalista ja ulospäin suuntautunutta luonnetta sekä aktiivisuutta ja kiinnostusta seuran ja sen toimintaympäristön sekä itsensä kehittämiseen.

 

Taitovalmentajalta edellytetään liikunta-alan perustutkinnon tai vastaavan koulutuksen tasoista osaamista sekä vähintään Suomen Jääkiekkoliiton perustason valmennuksellista koulutuskokonaisuutta.

Seuran strategia löytyy osoitteesta www.kjthockey.fi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 25.2.2018 mennessä osoitteeseen:

teemu.riikonen@kjthockey.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antavat

 

Teemu Riikonen                          Kai Halme

Valmennuspäällikkö                    Toiminnanjohtaja

p. 0400 836 689                          p. 0400 261 118