KJT Hockey satsaa ensi kaudella vahvasti naisten joukkueen toimintaan

25.3.2018

KJT panostaa ensi kaudella vahvasti naisjoukkueen toiminnan kehittämiseen. Panostus on osa seuran kolmivuotista tyttö- ja naiskiekon kehittämishanketta, johon seura on saanut jääkiekkoliiton seuratukea.

 

- Haluamme vastata julkisuudessa mm. maajoukkueen päävalmentajan Pasi Mustosen esiin nostamaan haasteeseen naisten jääkiekon arvostuksen nostamisesta Suomessa. Ammattilaisuutta tai täysin ilmaista pelaamista emme heti pysty tarjoamaan, mutta tulevaisuudessa toivomme toiminnan kehittyvän vahvasti siihen suuntaan. Ensimmäisessä vaiheessa satsaamme vahvasti urheilutoiminnan laatuun sekä harjoitteluolosuhteiden ja naisjääkiekon kiinnostavuuden parantamiseen. Pyrimme myös luomaan rakenteita, jolla pitkäjänteinen kustannustehokas toiminta olisi mahdollista niin, että pelaajien kukkarolle ei tarvitsisi tulevaisuudessa enää mennä, lausuu seuran puheenjohtaja Janne Mellin.

 

Urheilutoiminnan laadun parantamiseen tähdätään valmennusosaamisella, jolla tuetaan liiga-joukkuetta valmentavan Mikko Tourosen työtä.

- Meillä maajoukkuetason pelaajille ja huipulle tähtääville pelaajille tarjotaan räätälöity mahdollisuus harjoitella tasokkaiden poikajoukkueiden mukana. Poikajoukkueissa valmennuksesta vastaavat hyvin naisten jääkiekko-genren tuntevat Arto Sieppi ja Vladislav Bespomoschnov. Lisäksi kaikilla Liiga-joukkueen pelaajilla on mahdollisuus aamuharjoitteluun poikien kanssa 2-4 kertaa viikossa, mikäli opiskelu- tai työaikataulut antavat myöden. Urheilun näkökulmasta paketti on siis varmasti korkealaatuinen, lupaa Mellin.

 

Joukkueen rakentaminen ensi kautta varten on käynnissä. Joukkueen rakentamisesta vastaavat KJT Hockeyn toiminnanjohtaja Kai Halme sekä Liiga-joukkueen päävalmentaja Mikko Touronen.