KJT Hockey etsii ulkomaalaisille junioripelaajilleen isäntäperheitä Tuusulasta

28.5.2018

Keskiuusmaalainen jääkiekkoseura KJT Hockey on viime vuosina ollut vahvassa nosteessa valtakunnan jääkiekkokartalla. Tämän vuoksi myös ulkomaalaispelaajien kiinnostus tulla kehittämään itseään seuran ammattimaisen ja osaavan valmennukseen on kasvanut vuosittain.

Seuraamme hakeutuu potentiaalisia nuoria pelaajia, jotka maksavat pelaamisestaan suomalaispelaajien tavoin. Seuramme auttaa pelaajia opiskelun organisoimisessa ja pyrkii löytämään majoituksen isäntäperheissä kauden aikana. Tällä hetkellä etsimme isäntäperheitä kolmelle nuorelle, jotka tulevat Tsekistä ja Serbiasta. Pelaajat ovat 15 - 17-vuotiaita.

Isäntäperheen tehtävänä on tukea pelaajan arjen sujumista tarjoamalla hänelle koti ja turvallinen asuinympäristö. Pelaaja osallistuu tasavertaisesti perheen arkeen ja juhlaan sekä kodin askareisiin muiden perheenjäsenten kanssa.

Mikäli sinun perheelläsi olisi ehkä mahdollisuus tarjota paikka perheessäsi yhdelle tällaiselle pelaajalle ensi kaudeksi (tai puolikkaaksi), toivomme sinun ottavan yhteyttä seuran ulkomaalaispelaajien asioista vastaaviin henkilöihin lisätietojen saamiseksi:

Kai Halme                                      Janne Mellin
Toiminnanjohtaja                            Puheenjohtaja
kai.halme@kjthockey.fi                  janne.mellin@kjthockey.fi
0400 261 118                                 040 314 3249