Jesse Nuutinen KJT Hockey Ry:n toiminnanjohtajaksi 1.5.2019 alkaen

21.12.2018


KJT Hockey Ry:n uutena päätoimisena toiminnanjohtajana aloittaa 1.5.2019 seuran junioripäällikkö Jesse Nuutinen. Keravalla syntynyt, 31-vuotias Nuutinen on kolunnut jääkiekkoilijana läpi keskiuusmaalaisen pelaajapolun ja tuntee sen moninaiset vaiheet. Nuutinen on suorittanut Valmentajan ammattitutkinnon Vierumäellä. KJT Hockeyn junioripäällikkönä hän toimii neljättä kauttaan ja jatkaa junioripäällikön pestissään tämän kauden loppuun.

 – Jessen valinta tehtävään oli loppujen lopuksi helppo, kun hän osoitti alustavissa tiedusteluissa kiinnostusta tehtävää kohtaan. Hän on tehnyt seurassa erittäin hyvää työtä junioripäällikkönä ja tuntee seuran ja sen toimintaympäristön hyvin. Hallitus kartoitti erilaiset vaihtoehdot toiminnanjohtajan paikan täyttämiseksi ja oli yksimielinen siitä, että kun seuran sisältä löytyy tehtävään sopiva henkilö, avoimeen rekrytointiprosessiin ei ollut tarvetta, kertoo prosessin taustoista seuran puheenjohtaja Janne Mellin.

Nuutisen tehtäviin KJT Hockeyssä kuuluu yhdistyksen päivittäisen toiminnan pyörittäminen, seuratoiminnan kehittäminen sekä hallinnollisen organisoinnin kautta tapahtuva seuran ja sen joukkueiden toiminnan sujuvuuden varmistaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu seuran hallinnoiman Keravan harjoitusjäähallin toiminnan johtaminen sekä seuran varainhankinnan vahvistaminen.

Tammikuun alusta huhtikuun loppuun toiminnanjohtajan tehtäviä hoitaa oman työnsä ohella puheenjohtaja Janne Mellin. Keravan harjoitusjäähallin toiminnasta samalla aikajaksolla vastaa edelleen, uuden pestinsä ohella, Kai Halme ja seuran hallitustyötä alkuvuoden ajan johtaa varapuheenjohtaja Mikko Männikkö.

Uusi junioripäällikkö seuraan rekrytoidaan avoimen hakuprosessin kautta alkuvuoden aikana ja uusi henkilö aloittaa tehtävässään 1.8.2019.

Lisätiedot
Janne Mellin
Puheenjohtaja
KJT Hockey Ry
janne.mellin@kjthockey.fi
p. 040 314 3249