Oona Peltonen KJT Hockey Ry:n Junioripäälliköksi 1.8.2019 alkaen

3.3.2019

Tällä hetkellä Oona toimii valmennuspäällikkönä Norjan Haldenissa.
Tällä hetkellä Oona toimii valmennuspäällikkönä Norjan Haldenissa.

KJT Hockey Ry:n uutena päätoimisena Junioripäällikkönä aloittaa elokuun alussa Oona Peltonen.

KJT Hockey Ry:n uutena päätoimisena Junioripäällikkönä aloittaa elokuussa Oona Peltonen. Tampereella syntynyt, 30-vuotias Peltonen on suorittanut Liikunnan ohjaajan ammattitutkinnon (Bachelor Degree Program of sport and leisure management) Vierumäellä, pääaineenaan jääkiekkovalmennus. Viimeiset kolme vuotta Peltonen on toiminut valmennuspäällikkönä Norjan Haldenissa kehittäen seuran junioripuolen organisaatiota sekä kiekkokoulutoimintaa.

- Oonan rekrytointi on meiltä harkittu ja määrätietoinen satsaus tulevaisuuteen. Oona on määrätietoisesti kehittänyt valmennusosaamistaan ulkomailla ja tehnyt siellä valtavan määrän työtunteja. Uskomme, että hän antaa vahvan panoksen seuran lapsikiekon urheilutoimintaan sekä lapsivaiheen pelaajarekrytointiin. Olen myös erittäin iloinen siitä, että meillä on rohkeutta satsata tässä kovin miesvaltaisessa lajigenressä osaavaan naiseen – taidamme olla tällä saralla jopa etulinjassa, lausuu seuran puheenjohtaja Janne Mellin.

Junioripäällikön tehtäviin KJT Hockeyssä kuuluu urheilutoiminnan koordinointi ikäluokissa G-F1 sekä Leijona-kiekkokoulun organisointi ja ohjaus. Lisäksi junioripäällikkö on mukana seuran urheilutoiminnan kehittämisessä ja valmentajarekrytoinnissa yhdessä Valmennuspäällikön kanssa. Seuran tyttöpelaajien kokonaisvaltainen pelaajapolun hallinta kuuluu myös junioripäällikön toimenkuvaan.

Tehtävään jätettiin hakuajan päättymiseen mennessä 11 hakemusta, joiden joukosta haastatteluun valittiin kolme hakijaa. Oona Peltonen aloittaa tehtävässään heti kesän omatoimijakson jälkeen 1.8.2019.

Lisätiedot
Janne Mellin
vt. Toiminnanjohtaja
KJT Hockey Ry
janne.mellin@kjthockey.fi
p. 040 314 3249