Janne Åhman KJT Hockeyn valmennuspäälliköksi

18.6.2019

Janne Åhman
KJT Hockeyn valmennuspäällikkö
(1.8.2019 alk.)
Janne Åhman KJT Hockeyn valmennuspäällikkö (1.8.2019 alk.)

Janne Åhman on nimetty KJT Hockeyn uudeksi valmennuspäälliköksi 1.8.2019 alkaen. 40-vuotias Åhman on aiemmin toiminut pitkään Mikkelin Jukureiden junioriorganisaatiossa taitovalmentajan tehtävässä. Viime kauden ajan hän työskenteli Iisalmen Peli-Karhujen valmennuspäällikkönä.

- Olemme todella iloisia saadessamme Jannen kaltaisen ammattilaisen tiimiimme. Meille on tärkeää, että myös uusi valmennuspäällikkömme tulee Suomi-kiekon ytimestä ja tuntee entisenä taitovalmentajana niin Suomen Jääkiekkoliiton kuin KJT Hockeyn strategiat ja niiden yhteneväisen arvopohjan. Näin pystymme saumattomasti jatkamaan junioreiden kokonaisvaltaista pelaajapolun kehittämistä kiekkokoulusta lähtien kaikilla harrastamisen tasoilla aina Leijona-paitaan saakka, kommentoi seuran puheenjohtaja Janne Mellin valintaa.

KJT Hockey on keskiuusmaalainen juniorijääkiekkoseura, joka on lisenssipelaajien määrällä mitattuna yksi Suomen suurimpia. Seuran valmennuspäällikkö johtaa, ohjaa ja valvoo seuran valmennus- ja kasvatustyötä seuran strategian ja linjausten mukaisesti. Valmennuspäällikön toimenkuva on laaja pitäen sisällään henkilöstön johtamista, seura- ja valmennustoiminnan kehittämistä sekä valmennus- ja ohjaustehtäviä.

Tehtävää haki avoimen hakumenettelyn kautta yhdeksän henkilöä.

Lisätietoja: Puheenjohtaja Janne Mellin, p. 040 314 3249, janne.mellin@kjthockey.fi