KJT:n Leijonakiekkokoulu sekä KJT:n tyttökiekkokoulu käyntiin syksyllä, Ilmoittaudu mukaan!

10.6.2020

Leijona- Kiekkokoulu

KJT Hockey järjestää LEIJONA-kiekkokoulun syyskauden Keravan ja Hyrylän jäähalleissa. Leijona-kiekkokoulu on suunnattu kaikille tytöille ja pojille, jotka haluavat aloittaa jääurheiluharrastuksen kannustavassa ja turvallisessa ympäristössä. Vuonna 2013 ja aikaisemmin syntyneille lapsille oman ikäluokan joukkuetoiminta on jo käynnistynyt ja joukkuetoimintaan ilmoittautuminen on mahdollista joukkueiden omilta sivuilta.

Kiekkokoulun syyskausi:

- Tiistaisin kello 18.00-19.00 Keravan jäähallissa (isompi jäähalli)

- Sunnuntaisin kello 16.30-17.30 Hyrylän jäähallissa (parkkipaikalta katsottuna oikean puoleinen halli)

Harjoituksiin on hyvä saapua aina noin 15 minuuttia ennen jäävuoron alkua.

Syyskauden harjoitusvuorot:

Tiistaisin: 22.9, 29.9, 6.10, 13.10, 20.10, 27.10, 3.11, 10.11, 17.11, 24.11, 1.12, 8.12

Sunnuntaisin: 27.9, 4.10, 11.10, 18.10, 25.10, 1.11, 8.11, 15.11, 22.11, 29.11, 6.12, 13.12

Lisätietoja kiekkokoulusta ja ilmoittautuminen tästä linkistä

Tarjoamme harjoituksia halukkaille kaksi kertaa viikossa, eli jokaisella kiekkokouluun ilmoittautuneella lapsella on mahdollisuus käydä kummassakin kiekkokoulussa syyskauden maksun maksettuanne. 

 

Kiekkokoulun pakolliset varusteet:

Luistimet, kypärä, kaulasuoja, jääkiekkomaila sekä hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat), oma juomapullo sekä joustavat ja lämpivät vaatteet. Suosittelemme lisäksi myös muiden jääkiekkovarusteiden käyttöä. Lisätietoja varusteista saat sivujemme varusteoppaasta.

Kiekkokoulumaksu:

Syyskauden kiekkokoulumaksu on 95 euroa sisältäen kaikki harjoituskerrat, ohjauksen, vakuutusturvan harjoituksissa sekä harjoituspaidat käyttöön harjoitustapahtumiin.

Ikäluokkajoukkueisiin siirtyminen:

Leijona-kiekkokoulun syyskauden jälkeen pyrimme ohjaamaan vuosina 2013-2011 syntyneet lapset oman ikäluokan joukkuetoimintaan mukaan, jotta mahdollinen joukkueeseen liittyminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

 

Tyttökiekkokoulu

KJT Hockey järjestää tytöille oman tyttökiekkokoulun kaudelle 2020-2021. 

Toiminta on suunnattu 7 - 14 -vuotialle jääkiekosta kiinnostuneille aloitteleville tytöille. Nuoremmat tytöt voivat osallistua Leijona-kiekkokoulu toimintaan ja jääkiekkoa jo ennestään pelanneille löytyy myös tyttökiekkojoukkue.

 

Tyttökiekkokoulun info

Tyttökiekkokoulussa ovat harjoitukset kerran viikossa maanantaisin kello 19:00 Keravan jäähallissa.

Tyttökiekkokouluun ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.  Ilmoittautuneelle pelaajalle luodaan Nimenhuuto -sovellukseen tili, josta tulee sähköpostiin ilmoitus. Tilejä luodaan noin kerran viikossa. Sovelluksessa näkyvät kaikki tyttökiekkokoulun tapahtumat ja siellä ilmoittaudutaan myös tapahtumiin mukaan. Nimenhuudon kautta lähetetään myös sähköpostiviestejä ja tiedotetaan muista seuran tapahtumista. On siis ensiarvoisen tärkeää, että vanhempi pitää pelaajan tiedot ajan tasalla Nimenhuudossa. Nimenhuuto on myös ladattavissa näppäränä puhelinsovelluksena. 

Harjoitusten aikana vanhemmat seuraavat lasten harjoituksia jäähallin katsomosta, vaihtoaitiossa harjoituksien aikana on vain jääharjoituksen organisointiin osallistuvia henkilöitä. 

 

Tyttökiekkokoulun pakolliset varusteet:

Alkuun pääsee kun mukana ovat luistimet, kypärä, kaulasuoja, jääkiekkomaila sekä hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat), oma juomapullo sekä joustavat ja lämpivät vaatteet.

Suosittelemme koko jääkiekkovarustuksen käyttöä.

Lisätietoja tyttökiekkokoulusta ja ilmoittautuminen tästä linkistä

 

Oona Peltonen
KJT Hockey ry / Kiekkokoulun rehtori
oona.peltonen@kjthockey.fi