Tiedote toiminnan muutoksista 14.9.2020

14.9.2020

Tiedote 14. 9.2020                                                                                         

Pelaajaliikenne

KJT Hockey Ry on linjannut, että toistaiseksi kaikki ikäluokkien ja joukkueiden välinen pelaajaliikenne on rajoitettu. 

Jokainen ikäluokka ja joukkue toimii omana yksikkönään harjoitus- ja pelitoiminnassa. Pelaajalainoja esimerkiksi nuoremmasta tai vanhemmasta ikäluokasta ei oteta tapahtumiin. Ikäluokan sisällä tapahtuva luontainen pelaajaliikenne pelijoukkueiden välillä on sallittua.

Maalivahtijäät
Maalivahtijäät ovat toistaiseksi tauolla ja jäävuoro, joka toimintaan on osoitettu tullaan jakamaan joukkueiden harjoituskäyttöön. Maalivahtijäät tulevat jatkumaan heti, kun tilanne sen sallii.

Taitojäät
Taitojäiden ensimmäinen jakso käynnistyi viime viikolla, mutta toistaiseksi keskeytämme 1. jakson toiminnan. Tulemme jatkamaan toimintaa heti, kun tilanne sen sallii.

Tyttöjäät
Maanantaisin tapahtuva tyttöjen oma jääharjoitustoiminta tullaan organisoimaan seuraavasti:
Tyttöjäät ovat toistaiseksi tarkoitettu kaikille niille tyttöpelaajille, jotka eivät harjoittele/pelaa seurayhteisön poikajoukkueissa.

Aamuvalmennus Kerava ja Tuusula
Aamuvalmennus jää toistaiseksi tauolle. Aamuvalmennusryhmien pelaajat tulevat niin monesta eri joukkueesta/seurasta, että emme pysty takaamaan turvallista harjoitusympäristöä pelaajille. Aamuvalmennus tulee jatkumaan heti, kun tilanne sen sallii. Ohjeistus koskee yläkoulun urhea- toimintaa sekä toisen asteen Akatemia- toimintaa.

 

Miksi?

Mitä enemmän liikennettä tapahtuu joukkueiden ja ikäluokkien välillä, sitä suurempi riski on myös mahdollisen koronaviruksen leviämisessä. Ja toisinpäin: jos joku ikäluokan pelaajista sattuisi altistumaan tai sairastumaan koronavirukseen, mahdolliseen karanteeniin joutuvien pelaajien ja joukkueen jäsenten määrä on huomattavasti pienempi, jos liikennettä joukkueiden välillä on rajoitettu.

Näillä toimilla pyrimme siihen, että mahdollisissa tartuntatapauksissa koronaviruksen leviäminen pysyy hallinnassa.

 

Jesse Nuutinen
Toiminnanjohtaja
KJT Hockey Ry
0443403938
jesse.nuutinen@kjthockey.fi