Koronarajoitukset - Tiedote 23.11.2020

23.11.2020

Tiedote KJT Hockey Ry

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä määräsi perjantaina rajoituksia ja antoi suosituksia koronatilanteen vuoksi. Keravan kaupunki sekä Tuusulan kunta tiedottivat erikseen toimenpiteistä ja rajoituksista koskien jäähallien toimintaa.
Tässä tiedotteessa mainitut rajoitukset ja suositukset astuvat voimaan tänään maanantaina 23.11. ja kestävät tällä tietoa kolme viikkoa eli su 13.12.2020 saakka. Nämä rajoitukset ja suositukset koskevat kaikkia KJT Hockey Ry:n käyttämiä jäähalleja Keravalla sekä Tuusulassa.

1.    mainitulla ajanjaksolla KAIKKI OTTELUT (U8-Naisten Mestis) pelataan ILMAN YLEISÖÄ.
2.    mainitulta ajanjaksolta kaikki II-div, III-div, ja IV-div ottelut siirretään liiton toimesta tänään/huomenna myöhempään ajankohtaan. Ko. joukkueiden harjoittelu keskeytyy ko. ajaksi.
3.    mainitulta ajanjaksolta kaikki miesten ja naisten Etelän alueen harrastesarjaottelut siirretään tai perutaan. Ko. joukkueiden harjoittelu keskeytyy ko. ajaksi.
4.    mainitulta ajanjaksolta U22 ylemmän sarjan ottelut perutaan eikä niitä siirretä sarjan päättymisen vuoksi. Ko. joukkueen harjoittelu keskeytyy ko. ajaksi.
5.    kaikki muu sarja- ja harjoitustoiminta (U20 ja nuoremmat) jatkuu nykyisellä ”normaalilla” tavalla, eli kasvomaskivelvoite toimihenkilöillä ja yli 15- vuotiailla pelaajilla, yleinen hygienia jäähalleilla sekä ottelu- ja harjoitustapahtumat pelataan ilman yleisöä.

Pyydämme, että kaikki kysymykset korona-asioihin liittyen joukkuetasolta kohdistetaan seuran toiminnanjohtajalle ja toiminnanjohtaja tiedustelee asiaa tarvittaessa liitosta.


Jesse Nuutinen
Toiminnanjohtaja
KJT Hockey ry
0443403938
Jesse.nuutinen@kjthockey.fi