KJT Hockey Ry:n hallituksen puheenjohtajaksi Lari Utriainen 1.5.2021 alkaen

12.2.2021

Lari Utriainen
Lari Utriainen


Seuran puheenjohtajana viimeisen kahdeksan vuoden ajan toiminut Janne Mellin jättää tehtävän kuluvan kauden päättyessä ja pyrkii jatkossa entistä tiiviimmin vaikuttamaan lasten ja nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä liikuntaolosuhteiden kehittämiseen muissa luottamustehtävissä.

 

Uudeksi KJT Hockeyn hallituksen puheenjohtajaksi valittu tuusulalainen Lari Utriainen aloittaa tehtävässään 1.5.2021 uuden toimintakauden alkaessa. Utriainen on modernin johtamisen asiantuntija ja hän tuo seuraan hallinnollista ja taloudellista osaamista. ”Uskon, että minulla olisi paljon annettavaa seuralle ja haluan olla mukana kehittämässä seuran toimintaa”, Utriainen sanoo. Hän toteaa, että KJT Hockeyssa moni asia on hyvin; seurassa on paljon harrastajia ja aktiivisia vanhempia mukana toiminnassa. Hän kuitenkin harmittelee sitä, että KJT Hockey näkyy heikosti paikallisyhteisössä: ”Moni ei tiedä miten monipuolista ja hyvää työtä liikuntakasvatuksessa ja urheilutoiminnassa KJT Hockey tekee. Haluaisin nostaa tämän tekemisen paremmin esiin vaikutusalueellamme”. Utriainen on tutustunut KJT Hockeyn hallituksen toimintaan varajäsenenä tämän toimintakauden alusta lähtien. 

 

Lari Utriaisella on pitkäaikainen jo lapsuudenperheessä alkanut suhde jääkiekkoon. Hän on pelannut itse kaikki juniori-ikäluokat aina A-junioriksi asti, jolloin ura päättyi loukkaantumiseen. Jokin aika sitten Utriainen palasi jäälle muutamiksi vuosiksi höntsäilemään vanhojen kaverien kanssa. Omien poikien ja heidän kiinnostuksensa kautta hän on palannut takaisin lajin pariin valmentajan roolissa.

 

Lisätietoja:

 

KJT Hockey Tiedotussihteeri

Hanna Willman-Iivarinen

050-4320402

hanna@iivarinen.fi

 

KJT Hockey hallituksen puheenjohtaja (1.5.2021 alkaen)

Lari Utriainen

040-7613383

lari.utriainen@gmail.com