KJT Hockeyn toiminnanjohtajaksi valittiin Jussi Särkkä 1.5.2021 alkaen

5.3.2021


KJT Hockey Ry:n uutena päätoimisena toiminnanjohtajana aloittaa 1.5.2021 Jussi Särkkä. Turusta kotoisin oleva 55-vuotias kauppatieteiden maisteri on toiminut pitkään pankkialalla erilaisissa tehtävissä. Seuratoiminnasta Särkällä on kokemusta laaja-alaisesti HCK Salamat Ry:n luottamustehtävissä.


– Jussi tuo mukanaan seuraan vahvaa talousosaamista ja lisäksi hän on ilmeisen motivoitunut siirtymään talouselämän parista seuratoiminnan ytimeen. Hänellä on myös hyvä käsitys ja kokemusta siitä, mitä toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu, kommentoi valintaa seuran puheenjohtaja Janne Mellin.

Särkän tehtäviin KJT Hockeyssä kuuluu yhdistyksen päivittäisen toiminnan pyörittäminen, seuratoiminnan kehittäminen sekä hallinnollisen organisoinnin kautta tapahtuva seuran ja sen joukkueiden toiminnan sujuvuuden varmistaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu seuran hallinnoiman Keravan harjoitusjäähallin toiminnan johtaminen sekä seuran varainhankinnan vahvistaminen. Avoinna olleeseen toiminnanjohtajan tehtävään jätettiin 14 hakemusta.
 

Lisätiedot
Janne Mellin
Puheenjohtaja
KJT Hockey Ry
janne.mellin@kjthockey.fi
p. 040 314 3249