Koronapassi käytössä KAIKISSA KJT Hockeyn peleissä ja yli 20 hengen harjoituksissa 9.12.2021-31.12.2021

10.12.2021

KJT Hockeyn hallitus on linjannut kokouksessaan 7.12.2021 seuraavaa:

Peleissä:

 

Koronapassi tarkistetaan kaikilta koti-ja vierasjoukkueen joukkueen yli 16-vuotiailta pelaajilta, toimihenkilöiltä, toimitsijoilta, tuomareilta ja yleisöltä. Ilman koronapassia ei halliin sisälle ole mitään asiaa. Joukkue nimeää jokaiseen otteluun koronapassivastaavan. 

Jos joukkue päättää ottaa tapahtumaan yleisöä, järjestetään yleisölle erillinen koronapassitarkistus. 

Passien tarkastus jatkuu koko tapahtuman ajan. Halliin voi tulla ihmisiä milloin vaan, eikä ainoastaan tapahtuman alussa. 

Joukkueen pitää tiedottaa vastustajaa ja kotipelien toimitsijoita hyvissä ajoin etukäteen koronapassivaatimuksesta. 

 

Harkoissa:

 

Harjoituksissa koronapassi on käytössä, jos hallissa olevia ihmisiä on yli 20 henkeä. Mukaan lasketaan kaikenikäiset pelaajat, valmentajat, huolto ja mahdollinen yleisö. Tämä koskee kaikkia ikäluokkia. Passit tarkastetaan yli 16-vuotiailta pelaajilta, valmentajilta, huoltajilta, jojoilta ja mahdolliselta yleisöltä. Joukkue nimeää jokaiseen harjoitukseen koronapassivastaavan.

Passien tarkastus jatkuu koko tapahtuman ajan. Halliin voi tulla ihmisiä milloin vaan, eikä ainoastaan tapahtuman alussa. 

Seuraavien ehtojen täyttyessä harjoituksissa ei tarvitse tarkistaa koronapasseja: 1) Hallissa on enintään 20 henkeä harjoitustapahtumassa, 2) Pukukopissa on enintään 10 henkilöä kerrallaan, 3) ryhmät eivät sekoitu missään vaiheessa.  

 

Muuta huomioitavaa: 

 

Koronapassi koskee siis kaikkia tiloihin tulijoita: katsojat, yli 16-vuotiaat pelaajat, toimihenkilöt, tuomarit, toimitsijat ja yleisö. Koronapassin vaatimus ei koske ammattiurheilua (Naisten Liiga, Miesten Mestis, Miesten Suomi-sarja) eikä hallissa töissä olevia (kahvilatyöntekijä, hallimies jne.).

Sekä harjoituksissa että otteluissa pitää olla nimetty koronapassivastaava. Tämä siitä huolimatta, että osallistujamäärä on 20 tai sen alle. Koronapassivastaavan tehtävänä on varmistaa, että ohjeita noudatetaan.

Koronapassia ei voi kysyä alle 16-vuotiaalta. Täten U16 ja nuorempien sarjoissa ja harjoituksissa pelaajilta ei koronapassia kysytä, mutta kaikilta muilta halliin tulevilta se kysytään. 

Kipeänä ei saa osallistua joukkueen tapahtumiin. 

 

KJT Hockey Koronavastaava 

 

On toiminnanjohtaja Jussi Särkkä.