Sami Baggström KJT Hockeyn hallituksen puheenjohtajaksi

3.4.2022 klo 07:00

Sami Baggström
E-mail: sami.baggstrom @voicelink.fi
Puh: 041-444 1 444
Sami Baggström E-mail: sami.baggstrom @voicelink.fi Puh: 041-444 1 444

KJT Hockey ry:n perustajajäsenseurat ovat 31.3.2022 seuran ylimääräisessä kokouksessa valinneet KJT Hockey Ry hallituksen puheenjohtajaksi Sami Baggströmin 1.5.2022 alkaen.

Sami on ollut mukana lasten ja nuorten jääkiekkoharrastustoiminnassa jo yli 15 vuotta. Monipuolista kokemusta on kertynyt toimihenkilönä erilaisista tehtävistä pääkaupunkiseudun eri seuroista. Kokemusta on myös karttunut tuomaritoiminnasta useamman sadan pelin verran harraste- ja nuorten kiekosta sekä Jääkiekon SM-Liigan tilannehuoneessa hän on toiminut videomaalituomarina kolmen vuoden aikana. Samilla on lisäksi pitkäaikainen yli 10 vuoden kokemus yhdistyksen hallitustehtävistä ja puheenjohtajuudessa isossa valtakunnallisessa järjestössä (Saksanpaimenkoiraliitto). Työelämässä Sami on IT-alan yrityksessä myynti - ja markkinointijohtajana. Tervetuloa Sami!


KJT:n nykyinen puheenjohtaja Mikko Männikkö keskittyy tämän kauden jälkeen omasta pyynnöstään valmentajan tehtäviin. Mikko tulee osallistumaan kuitenkin Samin perehdytykseen KJT-seurayhteisöön. Mikko on pitkäaikainen (9 vuotta) seuran hallituksen jäsen ja viimeiset 6 kuukautta sen puheenjohtaja. Lämpimät kiitokset Mikko!

 

Shakers Juniorit, Tuusulan Juniorikiekko, TuusKiekko