Naisais

KJT Naisais osallistuu tulevalla kaudella jääkiekkoliiton Classic -sarjaan ja pelaa lisäksi harjoitusotteluita. Tällä hetkellä joukkueeseemme kuuluu yli 30 pelinaista.

KJT NaisAis on 2009 perustettu naisten harrastejoukkue Keski-Uudenmaan alueella. Harjoittelemme valmentajan johdolla 2 kertaa viikossa Keravalla (ma ja pe illalla). Pelaajajoukkomme on innostunut ja hyväntuulinen, mukana on juuri hokkarit ensimmäistä kertaa elämässään jalkaansa vetäneitä, että lähes koko ikänsä kiekkoilleita. Ikähaarukkamme on n. 16-60 vuoden tietämissä.

Tule mukaan. Otamme mukaan mielellämme uusia pelaajia. Olet tervetullut mukaan, vaikka et olisi koskaan hokkareilla luistellut. Moni meistä on aikuisena opetellut ja opettelee yhä.Toisaalta olet tervetullut joukkoomme, vaikka maajoukkue/Liiga-urastasi olisi vierähtänyt vasta muutama kuukausi, sillä jostain kumman syystä Kiekkoliitto poisti kaikki karenssit tuosta pelaamastamme Classic-sarjasta. Meillä on lainakamakassi sekä pelaajalle että maalivahdille, joten kokeilukertaan ei tarvitse omia kamoja hankkia. Ilmoita tulostasi etukäteen Katja-jojolle 050-4420816. Tervetuloa!