Terveystalo

KJT:llä ja Terveystalolla on yhteistyösopimus, jonka avulla seura pyrkii ohjaamaan pelaajien vammojen ja terveydenhoitoon liittyvät tehtävät Terveystalolle. Tavoitteena on paitsi ensiluokkainen terveydenhuolto myös avoin ja mutkaton yhteydenpito. Kaikki KJT:N pelaajat sekä heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita Terveystaloon minkä tahansa vaivan johdosta. Muistattehan Terveystalossa asioidessanne kertoa seuranne nimen ja varmistaa, että se kirjataan käynnin yhteyteen. Tämä paitsi helpottaa lääkärin työtä hänen tavatessaan urheilijoita vastaanotolla, seuran ilmoittaminen myös parantaa seurayhteistyösopimuksemme seurantaa.

Ajanvaraus 030 6000, www.terveystalo.com tai 050 560 8619

Terveystalo Kamppi
Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki

Yleislääkäripäivystys                      24/7
Kuvantaminen                                24/7
Laboratorio                                     24/7

Tapaturmapäivystys
arkisin                                              8.00-22.00
viikonloppuisin                               12.00-22.00

Terveystalo Järvenpää
Sibeliuksenkatu 15, 04400 Järvenpää

Lääkärikeskus
maanantai – torstai                        7.30-20.00
perjantai                                         7.30-16.00
viikonloppuisin                               10.00-14.00

Terveystalo Tikkurila
Ratatie 11 A, 01300 Vantaa

Lääkärikeskus
maanantai – torstai                        7.30-20.00
perjantai                                         7.30-18.00
lauantai                                        10.00-15.00
sunnuntai                                     10.00-15.00

Röntgen avoinna aukioloaikoina, myös viikonloppuisin.

KJT:n yhteyshenkilönä toimii urheiluseurakoordinaattori Micaela Frigren 050 560 8619, micaela.frigren@terveystalo.com

Urheilijan terveystarkastus

Urheilijan terveystarkastuksen avulla selvität kuntotilanteesi, ehkäiset mahdollisia vammoja ja parannat mahdollisuuksiasi saavuttaa tavoitteesi. Liikunta on näin turvallisempaa ja tehokkaampaa. Liikkujan henkinen tai fyysinen vire eivät aina syystä tai toisesta ole kohdallaan. Väsyttää henkisesti, fyysisessä jaksamisessa on ongelmia, kestävyys voisi olla parempikin…

Urheilijan terveystarkastus arvioi liikkujan nykytilanteen ja selvittää hänen rakenteellisia riskejään. Tarkastus auttaa ennaltaehkäisemään vammoja ja tehostamaan harjoittelua. Se auttaa löytämään oikean suhteen rasitukseen ja lepoon. Terveystarkastus perustuu taustatietoja selvittävään esitietolomakkeeseen, ennakkoon tehtävään laboratoriotutkimukseen ja EKG:hen sekä lääkärintarkastukseen.

Lue lisää urheilijan terveystarkastuksesta, täältä.

Terveystalon Oma Terveys – tietoa omasta terveydestä kätevästi verkossa

Terveystalo on avannut asiakkaidensa käyttöön uuden sähköisen asioinnin Oma Terveys -palvelun. Maksuton palvelu mahdollistaa omien terveystietojen, kuten reseptien, laboratoriotutkimusten tuloksien ja vastaanottoaikojen tarkastelun internetin välityksellä. Jos esimerkiksi laboratoriotutkimuksia on tehty Terveystalossa useita, näkyvät ne kaikki palvelussa.

Sähköinen palvelu on asiakkaalle helppo tapa tiedon saamiseen, koska hän voi tehdä sen kellonajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun se hänelle itselleen sopii. Terveystalon Oma Terveys -palvelua voi käyttää internetin välityksellä mistä vain verkkoyhteyksien ääreltä. Palvelu on suojattu SSL-suojauksella. Se salaa tietoliikenteen siten, ettei kukaan ulkopuolinen pysty näkemään luottamuksellisia tietoja. Palvelussa on myös vahva tunnistautuminen: kirjautuminen tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Terveystalon Oma Terveys -palvelun saa käyttöön rekisteröitymällä sen käyttäjäksi osoitteessa https://www.terveystalo.com/omaterveys. Palvelussa näkyvät muun muassa menneet ja tulevat vastaanottokäynnit, diagnoosit, laboratoriotulokset ja kuvantamislausunnot, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot, kuten verenpaine. Tulosten lisäksi palvelusta saa raja-arvot ja suosituksen jatkohoidosta.