Leijona -kiekkokoulu

KJT Hockey järjestää LEIJONA-kiekkokoulun kaudella 2021-2022 Keravan ja Hyrylän jäähalleissa. KJT leijona-kiekkokoulu on suunnattu noin 5-9 vuotiaille tytöille ja pojille. Kiekkokoulu on lapsen ensimmäinen mahdollisuus tutustua jääkiekkoiluun ja aiempaa kiekkoilukokemusta ei tarvita.

Vuonna 2014 syntyneille ja vanhemmille lapsille löytyy myös ikäluokkajoukkue -toimintaa ja myös suoraan joukkuetoimintaan ilmoittautuminen on mahdollista. Joukkueiden yhteystiedot omilla sivuillaan. Kiekkokoulun rehtorina toimii KJT Hockeyn junioripäällikkö.

Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kaksi kertaa viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Leijona-kiekkokoulun opetus mukautetaan ja ryhmät jaetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi ja jäällä on tarkoitus pitää hauskaa ja nauttia samalla kun opitaan jääkiekon perusteita. Kiekkokoulu voi kestää lapsen iästä riippuen puolesta vuodesta kahteen vuoteen, minkä jälkeen on luontevaa siirtyä seuran tarjoamaan lapsen oman ikäluokan mukaiseen joukkuetoimintaan. 

Toimintaa voi käydä kokeilemassa kolme kertaa ilmaiseksi! Ilmoittauduthan kuitenkin mukaan ennen ensimmäistä kertaa.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

Tutustu tarkemmin KJT Hockeyn tarjoamaan kiekkokoulun sisältöön ja ILMOITTAUDU mukaan syyslukukaudelle TÄÄLTÄ: