KJT Summer Camp 2019

KJT Hockey järjestää kesäleirit Keravalla 3-7.6.2019 kaikille jääkiekkoileville 2005-2012 syntyneille tytöille ja pojille seurasta riippumatta.

Leiriviikon aikana järjestämme kaksi erillistä leiriä:

Warrior Power Camp
Leiri on tarkoitettu kaikille 2005-2008 joukkueissa pelaaville pelaajille ja leirin pääteemoina on luistelun opettaminen ja kiekontaidot. Leiriläisistä tehdään kaksi erillistä ryhmää pelaajan ikä huomioiden.

Leirin päävalmentajina toimivat Vladislav Bespomoshchnov ja Ville Raatikainen.

 

Warrior Summer Camp
Leiri on tarkoitettu kaikille 2009-2012 joukkueissa pelaaville pelaajille ja leirin pääteemoina on monipuolisten lajitaitojen ja pelitaitojen oppiminen. Leiriläisistä tehdään kaksi erillistä ryhmää pelaajan ikä huomioiden.

Leirin päävalmentajina toimivat Teemu Riikonen ja Jesse Nuutinen.

Maalivahdeille on oma valmennus molemmilla leireillä. 

 

 

Ohjelma:

Päiväohjelmaan kuuluu jää- ja oheisharjoituksia päiväkohtaisen teeman mukaisesti, uintia, pelejä, leikkejä sekä hauskaa yhdessäoloa Keravan urheilupuiston alueella. Keskiviikko aamupäivällä menemme lasten kanssa liikkumaan Järvenpään Volttitehtaan tiloihin. 


Leiripäivän kesto on klo 08.00-16.00 sisältäen lämpimän ruuan sekä välipalan päivittäin. Ryhmäjako ja päiväohjelma ilmoitetaan 1-2 viikkoa ennen leirin alkua näillä sivuilla sekä sähköpostitse kaikille osallistujille.

Leirin huolto:

Leirillä on huoltaja teroittamassa luistimia viikon aikana maanantaina ja torstaina. Luistinten teroitus sisältyy leirimaksuun.

Varustus:

Jää- ja oheisharjoitteluvarustus (sisä/ulko), vaihtovaatteita, oma juomapullo, sählymaila sekä uintivarusteet 

Leirin hinta:

Warrior Game Camp leirin hinta on 210 euroa / pelaaja sisältäen jää- ja oheisharjoitukset, valmennuksen, Volttitehdas matkan, leiri t-paidan sekä lounaan ja välipalan päivittäin.

Warrior Power Camp leirin hinta on 260  euroa / pelaaja sisältäen jää- ja oheisharjoitukset, valmennuksen, Volttitehdas matkan, leiri t-paidan sekä lounaan ja välipalan päivittäin.
 

Muuta huomioitavaa:
Jos pelaaja ei saavu paikalle tai keskeyttää leirin, niin suoritettuja maksuja ei palauteta poislukien loukkaantumistapaukset tai muut lääkärintodistuksella todennettavat poissaolot.

Ilmoittautuminen:

Warrior Power camp TÄYNNÄ!!  (7.5) 

Lisätietoja mahdollisista varapaikoista Jesse Nuutiselta

Ilmoittaudu Summer Campille tästä  3 PAIKKKAA JÄLJELLÄ (7.5) 
 

KJT Hockey ry ei vastaa mahdollisista vahingoista, vaan pelaajan vakuutusturvasta vastaavat pelaajan vanhemmat.

 

Lisätietoja leiristä,

Teemu Riikonen                                          Jesse Nuutinen
Valmennuspäällikkö                                    Toiminnanjohtaja
teemu.riikonen@kjthockey.fi                       jesse.nuutinen@kjthockey.fi
0400 836689                                               044 3403938