KJT Summer Camp 2020

KJT Hockey järjestää kesäleirit Keravalla 1-5.6.2020 kaikille jääkiekkoileville 2006-2013 syntyneille tytöille ja pojille seurasta riippumatta.

Leiriviikon aikana järjestämme kolme erillistä leiriä:

Warrior Power Camp
Leiri on tarkoitettu kaikille 2006-2008 joukkueissa pelaaville pelaajille ja leirin pääteemoina on luistelun opettaminen ja kiekontaidot. Mukaan mahtuu 34 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautuminen Power Campille

Warrior Skills Camp
Leiri on tarkoitettu kaikille 2009-2010 joukkueissa pelaaville pelaajille ja leirin pääteemoina on monipuolisten lajitaitojen ja pelitaitojen oppiminen. Mukaan mahtuu 34 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautuminen Skills Campille

Warrior Game Camp

Leiri on tarkoitettu kaikille 2011-2013 joukkueissa pelaaville pelaajille ja leirin pääteemoina on erilaiset pelit ja pelitaitojen oppiminen. Mukaan mahtuu 34 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen Game Campille

 

Maalivahdeille on oma valmennus kaikilla kolmella leirillä. 

 

Ohjelma:

Päiväohjelmaan kuuluu jää- ja oheisharjoituksia päiväkohtaisen teeman mukaisesti, uintia, pelejä, leikkejä sekä hauskaa yhdessäoloa Keravan urheilupuiston alueella. Keskiviikkona menemme lasten kanssa liikkumaan Järvenpään Volttitehtaan tiloihin. 


Leiripäivän kesto on klo 08.00-16.00 sisältäen lämpimän ruuan sekä välipalan päivittäin. Ryhmäjako ja päiväohjelma ilmoitetaan 1-2 viikkoa ennen leirin alkua näillä sivuilla sekä sähköpostitse kaikille osallistujille.

Leirin huolto:

Leirillä on huoltaja teroittamassa luistimia viikon aikana erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Luistinten teroitus sisältyy leirimaksuun.

Varustus:

Jää- ja oheisharjoitteluvarustus (sisä/ulko), vaihtovaatteita, oma juomapullo, sählymaila sekä uintivarusteet 

Leirin hinta:

Warrior Power Camp leirin hinta on 260  euroa / pelaaja sisältäen jää- ja oheisharjoitukset, valmennuksen, Volttitehdas matkan, leiri t-paidan sekä lounaan ja välipalan päivittäin.
 

Warrior Skills Camp leirin hinta on 230 euroa / pelaaja sisältäen jää- ja oheisharjoitukset, valmennuksen, Volttitehdas matkan, leiri t-paidan sekä lounaan ja välipalan päivittäin.

 

Warrior Game Camp leirin hinta on 210 euroa / pelaaja sisältäen jää- ja oheisharjoitukset, valmennuksen, Volttitehdas matkan, leiri t-paidan sekä lounaan ja välipalan päivittäin.

 

Muuta huomioitavaa:
Jos pelaaja ei saavu paikalle tai keskeyttää leirin, niin suoritettuja maksuja ei palauteta poislukien loukkaantumistapaukset tai muut lääkärintodistuksella todennettavat poissaolot.


 

 

KJT Hockey ry ei vastaa mahdollisista vahingoista, vaan pelaajan vakuutusturvasta vastaavat pelaajan vanhemmat.

 

Lisätietoja leiristä,

Jesse Nuutinen
Toiminnanjohtaja
jesse.nuutinen@kjthockey.fi
044 3403938