Tyttö- ja Naiskiekko

 

Tyttö mukaan jääkiekkoilemaan! 

 


KJT Haukat Naiset joukkue aloittaa kesäharjoittelukauden 31.5.2021. Vielä ehdit mukaan toimintaan! 


 

Viime kaudella onnistuneesti käynnistetty tyttökiekkokoulu jatkaa toimintaansa kaudella 2021-2022. Tyttökiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnotuneet tytöt taitotasoon katsomatta. Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuun alussa!


 

Luistelukoulut (n. 3-9 vuotiaat lapset)
Lapsi-Aikuinen Tuusula ja Luistelukoulu Kerava
Luistelukouluissa tutustutaan aivan ensimmäisiä kertoja luistelun ihmeellisyyksiin joko yhdessä oman aikuisen kanssa tai itsenäisesti ohjaajien opastuksella. Luistelun opettaminen jäällä toteutetaan erilaisten leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa ilmapiirissä. Taitojen karttuessa lapsia ohjataan seuraaviin ryhmiin jäällä.

Kiekkokoulut (n. 5-12 vuotiaat lapset)

Tyttökiekkokoulu (n. 7-12 vuotiaat tytöt)
Tyttöjen oma kiekkokoulu. Tyttökiekkokoululaiset liikkuvat itsenäisesti luistimilla eteenpäin ja ovat innokkaita jääkiekon alkeiden opiskelijoita. Luistelun ja jääkiekon alkeisiin tutustutaan erilaisten jääleikkien, pelien ja kisailujen kautta innostavassa ilmapiirissä


Leijona -kiekkokoulu (n. 5-9 vuotiaat lapset)
Kiekkokoulu tytöille ja pojille. Tähän ryhmään kuuluvat pääsevät jo luistimilla sujuvasti eteenpäin ja ovat halukkaita jääkiekon alkeiden opetteluun. Luistelun ja jääkiekon alkeiden opettaminen jäällä toteutetaan leikkien, pelien ja kilpailuiden kautta innostavassa lapsenomaisessa ilmapiirissä!


KJT Special Hockey (alle 15 vuotiaat erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret)

KJT Special Hockey on tarkoitettu Keski-Uudenmaan alueen 7-15 vuotiaille erityislapsille ja -nuorille, pojille sekä tytöille. Special Hockey - joukkueeseen otetaan mukaan lapsia joilla oman vamman, sairauden, muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi on vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan.

 

Naisais on KJT Naisten harrastejoukkue yli 15 -vuotiaille jääkiekkoa aloitteleville tai jäähdytteleville tytöille ja naisille. 

 

Harrastusta pääsee kokeilemaan hyvin pienellä varustuksella: Luistimet, kypärä, kaulasuoja, jääkiekkomaila sekä hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat), oma juomapullo sekä joustavat ja lämpivät vaatteet. Jokin verran varusteita löytyy myös lainaksi kokeilukerroille, mutta ole tästä yhteydessä ryhmän vetäjään ennen osallistumista. Lisää tietoa jääkiekkovarusteista löytyy seuran varusteoppaasta.


 

Jos kiekkoilutaitoa löytyy jo enemmänkin, ole suoraan yhteydessä ikäluokkasi joukkueenjohtajaan. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden omilta sivuilta valikosta.


 

Lisätietoja 

Deniz Caliskan

KJT Hockey ry /tyttökiekkovastaava

deniz.caliskan@kjthockey.fi

045 2355352