Tyttö- ja Naiskiekko

Tyttökiekkokouluun ilmoittautuminen tästä.


Tyttö kokeilemaan jääkiekkoa! 

KJT:n tyttöjoukkueet harjoittelevat kerran viikossa Keravan jäähallissa. Meillä on mukana reilut 30 iloista ja innokasta 8-13 vuotiasta tyttökiekkoilijaa ja jäillä harjoitellaan usein jopa kolmessa ryhmässä iän ja taitotason mukaan. Mukaan mahtuu aloittelevia ja jo taitavia uusia pelaajia! 

Harrastusta pääsee kokeilemaan hyvin pienellä varustuksella: Luistimet, kypärä, kaulasuoja, jääkiekkomaila sekä hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat), oma juomapullo sekä joustavat ja lämpivät vaatteet. Jokin verran varusteita löytyy myös lainaksi kokeilukerroille, mutta ole tästä yhteydessä ryhmän vetäjään ennen osallistumista. Lisää tietoa jääkiekkovarusteista löytyy seuran varusteoppaasta.

 

Uudet harrastajat 

2016-2013 syntyneet tytöt:

Luistelutaitoa KJT:n luistelukoulusta ja kun luistimilla rupeaa pysymään pystyssä kiekkoilutaitoa KJT:n kiekkokoulusta. Uusia harrastajia otetaan vastaan koko kauden ajan.

2013-2005 syntyneet:

Mukaan Tyttökiekkokouluun! Otamme uusia aloittelevia ja jo vähän kokeneempia pelaajia vastaan joka viikko koko kauden ajan. 

7-15 -vuotiaat erityislapset ja -nuoret:

KJT:n special hockey harjoittelee sunnuntaisin ja ottaa uusia harrastajia mukaan koko kauden ajan. 

15- vuotta täyttäneet tytöt:

Mukaan naisten harraste joukkueeseen. Uusia pelaajia otetaan mukaan koko kauden ajan ja aiempaa kokemusta jääkiekkoilusta ei välttämättä tarvita.

 

Jos kiekkoilutaitoa löytyy jo enemmänkin, ole suoraan yhteydessä ikäluokkasi joukkueenjohtajaan. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

 

Tässä vielä infopaketti tyttö- ja naisjääkiekkoiluun sekä termit tutuiksi!-opas.  

 

Jäikö vielä kysyttävää? Ole yhteydessä KJT:n tyttökiekkovastaavaan.

Oona Peltonen

oona.peltonen@kjthockey.fi

040 4894069