Tyttöjen Jääleikit


KJT tyttöjen jääleikit on suunnattu 5–10-vuotiaille luistelusta ja leikkimisestä innostuneille tytöille. Jääleikkien yhteydessä opetellaan tutustumaan jäähän ja luisteluun, sekä pidetään hauskaa erilaisten leikkien ja pelien muodossa. Joissain peleissä voi olla mukana jääkiekkomaila, mutta varsinaisesti toiminta ei vielä ole jääkiekkoa, mailoja saa tarpeen mukaan lainaan. Jääleikkien toiminnasta vastaa seuran tyttökiekkovastaava Minttu Kaasinen.

KJT Naisten joukkueen pelaajia on apuna harjoituksissa koko kauden ajan. Jääleikeistä voi esimerkiksi hakea vauhtia ennen siirtymistä seuran kiekkokouluihin tai joukkuetoimintaan.

Mukaan voivat ilmoittautua kaikki innokkaat, vaikkei aikaisempaa kokemusta jääkiekosta olisikaan. Lapsen on kuitenkin hyvä pärjätä itsenäisesti jäällä. Minimivarustus on kypärä (suositellaan ristikkomallia) ja paksut toppahanskat. Kaikki jääkiekkovarusteet ovat sallittuja. 

Tyttöjen jääleikit kevätkausi 12.1-30.3.2023

Torstaisin Keravan harjoitushallissa klo 18:00-19:00. Harjoitushalli on parkkipaikalta katsottuna taaempi rakennus.

Tyttöjen jääleikit sisältävät:

  • Jääharjoitus kerran viikossa
  • Jääkiekon pelipassin sekä vakuutuksen
  • Leijona- tarrapassin ja tarran jokaisen harjoituksen jälkeen
  • Tarvittaessa harjoituspaita lainaan kauden ajaksi

Tyttöjen jääleikkien hinta:

Kevätkauden tyttöjen jääleikit hinta on 35 euroa, sisältäen kaikki harjoituskerrat, ohjauksen, vakuutusturvan harjoituksissa sekä harjoituspaidat käyttöön harjoitustapahtumiin. 

Toimintaa saa tulla kokeilemaan ilmaiseksi kaksi kertaa. Mikäli haluat tulla ensin kokeilemaan, otathan yhteyttä sähköpostilla. 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu Tyttöjen Jääleikit -ryhmään (kevät)

Image
Image