Tyttöjen tehojää


KJT järjestää seuran U15 ja nuoremmille tytöille kerran viikossa oman tehojään. Tehojäällä on tarkoitus koota seurassa pelaavat tyttöpelaajat samalle jäälle hiomaan lajitaitoja ja pelaamaan yhdessä.

Tehojää toimintaan saa ilmoittautua mukaan myös kaikki noin 10–17-vuotiaat tyttöpelaajat, joita kiinnostaa jääkiekon harrastaminen kerran viikossa, vaikkei pelaisi seurassa poikajoukkueessa.

Tehojään organisoinnista vastaa seuran tyttökiekkovastaava Minttu Kaasinen ja jään ohjaamisesta KJT Naisten pelaajat.

Tyttöjen tehojääryhmään osallistuville tytöille mahdollistetaan kauden aikana myös erilaisia muita tyttökiekon tapahtumia tarpeen mukaan, kuten harjoitusotteluita, pelitällejä ja turnausmatkoja. Tehojäältä voi siis hakea oman joukkuearjen lisäksi lisätapahtumia ja lisäharjoittelua samalla kuin tutustuu muihin tyttöpelaajiin, tai sitten voi harrastaa jääkiekkoa vain tyttöryhmässä kevyesti kerran viikossa.

Tyttöjen tehojäiden kevätkausi 12.1-30.3.2023

Torstaisin Keravan harjoitushallissa klo 18:00-19:00. Harjoitushalli on parkkipaikalta katsottuna taaempi rakennus.

Tyttöjen tehojäiden hinta:

Kuukausimaksu 30 € / pelaaja. Tämän lisäksi tulee pelaajan maksaa seuratoimintamaksu sekä rekisteröityä jääkiekon harrastajaksi pelipassin kautta. Pelipassin taso riippuu iästä ja harrastamisen laajuudesta. Apua oikean pelipassin lunastamiseen saat seuran tyttökiekkovastaavalta.

Tehojäät ovat maksuttomat seuran poikajoukkueissa pelaaville tytöille.

Mahdolliset pelit, pelitällit ja turnausmatkat laskutetaan aina toteutuneen mukaisesti kaikilta tapahtumaan osallistuvilta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Minttu Kaasinen
KJT Hockey Ry / tyttökiekkovastaava
minttu.kaasinen@kjthockey.fi
040 500 0027

Image
Image