Tyttöjoukkueet

 

Tyttöjen Kiekkoleiripäivä

Kisakalliossa

Lauantaina 14.3.2020 kello 9:30-14:30


 

Tyttö kokeilemaan jääkiekkoa! 

KJT:n tyttöjoukkueet harjoittelevat joka perjantai Keravan jäähallissa. Meillä on mukana 30 iloista ja innokasta 8-13 vuotiasta tyttökiekkoilijaa ja jäillä harjoitellaan usein jopa kolmessa ryhmässä iän ja taitotason mukaan. Mukaan mahtuu aloittelevia ja jo taitavia uusia pelaajia! 

Harrastusta pääsee kokeilemaan hyvin pienellä varustuksella: Luistimet, kypärä, kaulasuoja, jääkiekkomaila sekä hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat), oma juomapullo sekä joustavat ja lämpivät vaatteet. Jokin verran varusteita löytyy myös lainaksi kokeilukerroille, mutta ole tästä yhteydessä ryhmän vetäjään ennen osallistumista. Lisää tietoa jääkiekkovarusteista löytyy seuran varusteoppaasta.

 

Uudet harrastajat 

2015-2012 syntyneet tytöt:

Luistelutaitoa KJT:n luistelukoulusta ja kun luistimilla rupeaa pysymään pystyssä kiekkoilutaitoa KJT:n kiekkokoulusta. Uusia harrastajia otetaan vastaan koko kauden ajan.

2012-2004 syntyneet:

Mukaan tyttökiekkojäille kokeilemaan! Otamme uusia aloittelevia ja jo vähän kokeneempia pelaajia vastaan joka perjantai koko kauden ajan. 

7-15 -vuotiaat erityislapset ja -nuoret:

KJT:n special hockey harjoittelee sunnuntaisin ja ottaa uusia harrastajia mukaan koko kauden ajan. 

Yli 16 -vuotiaat tytöt:

Mukaan naisten harraste joukkueeseen. Uusia pelaajia otetaan mukaan koko kauden ajan ja aiempaa kokemusta jääkiekkoilusta ei välttämättä tarvita.

 

Jos kiekkoilutaitoa löytyy jo enemmänkin, ole suoraan yhteydessä ikäryhmäsi joukkueen valmentajaan tai joukkueenjohtajaan. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

 

Tässä vielä infopaketti tyttö- ja naisjääkiekkoiluun sekä termit tutuiksi!-opas.  

 

Jäikö vielä kysyttävää? Ole yhteydessä KJT:n tyttökiekkovastaavaan.

Oona Peltonen

oona.peltonen@kjthockey.fi

040 4894069