Image

Tyttöjen kiekkokoulu

KJT järjestää tytöille oman tyttökiekkokoulun kaudelle 2022–2023. Tyttökiekkokoulu on suunnattu noin 6–12-vuotiaille jääkiekosta kiinnostuneille tytöille. Tyttökiekkokoulu antaa mahdollisuuden tutustua jääkiekkoiluun, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Lapsen on kuitenkin pärjättävä itsenäisesti luistimilla.

Tyttökiekkokoulu järjestetään kerran viikossa ja jäällä kisataan, leikitään ja pelataan koulutettujen ohjaajien kanssa. Toiminnasta vastaa seuran tyttökiekkovastaavana toimiva Minttu Kaasinen. Tyttökiekkokoulun tarkoitus on pitää hauskaa ja nauttia harrastuksesta, samalla kun opitaan jääkiekon perusteita.  KJT järjestää myös matalammalla kynnyksellä toteutettavaa tyttöjen jääleikkejä halukkaille, josta voi käydä hakemassa vauhtia esimerkiksi tyttökiekkokouluun.

Tyttökiekkokoulun kevätkausi 12.1-30.3.2023

Torstaisin Keravan harjoitushallissa klo 18:00-19:00. Harjoitushalli on parkkipaikalta katsottuna taaempi rakennus.

Tyttökiekkokoulun hinta:

Kevätkauden tyttökiekkokoulumaksu on 35 euroa, sisältäen kaikki harjoituskerrat, ohjauksen, vakuutusturvan harjoituksissa sekä harjoituspaidat käyttöön harjoitustapahtumiin.  Toimintaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi kaksi kertaa. Ilmoittautuminen vaaditaan ennen ensimmäistä kertaa ja sen voi perua kulutta 22.1.2023 asti.

Mukaan otetaan uusia harrastajia myös kesken kauden. Ota yhteyttä sähköpostilla Minttu Kaasiseen.

Tyttökiekkokoulun varusteet:

Luistimet, kypärä (ristikolla), kaulasuoja, jääkiekkomaila sekä paksut hanskat. Oma selkeästi nimetty juomapullo, valmiiksi täytettynä sekä joustavat ja lämpimät vaatteet. Suosittelemme lisäksi muiden jääkiekkovarusteiden käyttöä. Lisätietoja varusteista saat sivujemme varusteoppaasta.

 

Lisätietoja

Minttu Kaasinen
KJT Hockey Ry / Tyttökiekkovastaava
minttu.kaasinen@kjthockey.fi
040 500 0027

Ilmoittaudu mukaan kevätkaudelle


Image
Image
Image
Image
Image