Image

Tyttöjen kiekkokoulu

KJT järjestää tytöille oman tyttökiekkokoulun kaudelle 2022–2023. Tyttökiekkokoulu on suunnattu noin 6–12-vuotiaille jääkiekosta kiinnostuneille tytöille. Tyttökiekkokoulu antaa mahdollisuuden tutustua jääkiekkoiluun, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Lapsen on kuitenkin pärjättävä itsenäisesti luistimilla.

Tyttökiekkokoulu järjestetään kerran viikossa ja jäällä kisataan, leikitään ja pelataan koulutettujen ohjaajien kanssa. Toiminnasta vastaa seuran tyttökiekkovastaavana toimiva Minttu Kaasinen. Tyttökiekkokoulun tarkoitus on pitää hauskaa ja nauttia harrastuksesta, samalla kun opitaan jääkiekon perusteita.  KJT järjestää myös matalammalla kynnyksellä toteutettavaa tyttöjen jääleikkejä halukkaille, josta voi käydä hakemassa vauhtia esimerkiksi tyttökiekkokouluun.

Tyttökiekkokoulun kevätkausi 12.1-30.3.2023

Torstaisin Keravan harjoitushallissa klo 18:00-19:00. Harjoitushalli on parkkipaikalta katsottuna taaempi rakennus.

Tyttökiekkokoulun hinta:

Kevätkauden tyttökiekkokoulumaksu on 35 euroa, sisältäen kaikki harjoituskerrat, ohjauksen, vakuutusturvan harjoituksissa sekä harjoituspaidat käyttöön harjoitustapahtumiin.  Toimintaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi kaksi kertaa. Ilmoittautuminen vaaditaan ennen ensimmäistä kertaa ja sen voi perua kulutta 22.1.2023 asti.

Mukaan otetaan uusia harrastajia myös kesken kauden. Ota yhteyttä sähköpostilla Minttu Kaasiseen.

Tyttökiekkokoulun varusteet:

Luistimet, kypärä (ristikolla), kaulasuoja, jääkiekkomaila sekä paksut hanskat. Oma selkeästi nimetty juomapullo, valmiiksi täytettynä sekä joustavat ja lämpimät vaatteet. Suosittelemme lisäksi muiden jääkiekkovarusteiden käyttöä. Lisätietoja varusteista saat sivujemme varusteoppaasta.

 

Lisätietoja

Minttu Kaasinen
KJT Hockey Ry / Tyttökiekkovastaava
minttu.kaasinen@kjthockey.fi
040 500 0027

Ilmoittaudu mukaan kevätkaudelle

Tyttöjen jääleikit

KJT tyttöjen jääleikit on suunnattu 5–10-vuotiaille luistelusta ja leikkimisestä innostuneille tytöille. Jääleikkien yhteydessä opetellaan tutustumaan jäähän ja luisteluun, sekä pidetään hauskaa erilaisten leikkien ja pelien muodossa. Joissain peleissä voi olla mukana jääkiekkomaila, mutta varsinaisesti toiminta ei vielä ole jääkiekkoa, mailoja saa tarpeen mukaan lainaan. Jääleikkien toiminnasta vastaa seuran tyttökiekkovastaava Minttu Kaasinen.

KJT Naisten joukkueen pelaajia vierailee harjoituksissa pari kertaa kauden aikana. Jääleikeistä voi esimerkiksi hakea vauhtia ennen siirtymistä seuran kiekkokouluihin tai joukkuetoimintaan.

Mukaan voivat ilmoittautua kaikki innokkaat, vaikkei aikaisempaa kokemusta jääkiekosta olisikaan. Lapsen on kuitenkin hyvä pärjätä itsenäisesti jäällä. Minimivarustus on kypärä (suositellaan ristikkomallia) ja paksut toppahanskat. Kaikki jääkiekkovarusteet ovat sallittuja. 

Tyttöjen jääleikit kevätkausi 12.1-30.3.2023

Torstaisin Keravan harjoitushallissa klo 18:00-19:00. Harjoitushalli on parkkipaikalta katsottuna taaempi rakennus.

Tyttöjen jääleikit sisältävät:

  • Jääharjoitus kerran viikossa
  • Jääkiekon pelipassin sekä vakuutuksen
  • Leijona- tarrapassin ja tarran jokaisen harjoituksen jälkeen
  • Tarvittaessa harjoituspaita lainaan kauden ajaksi

Tyttöjen jääleikkien hinta:

Kevätkauden tyttöjen jääleikit hinta on 35 euroa, sisältäen kaikki harjoituskerrat, ohjauksen, vakuutusturvan harjoituksissa sekä harjoituspaidat käyttöön harjoitustapahtumiin. 

Toimintaa saa tulla kokeilemaan ilmaiseksi kaksi kertaa. Mikäli haluat tulla ensin kokeilemaan, otathan yhteyttä sähköpostilla. 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu Tyttöjen Jääleikit -ryhmään (kevät)


Image
Image
Image
Image
Image