Tyttökiekkokoulu

KJT Hockey järjestää tytöille oman tyttökiekkokoulun kaudelle 2021-2022. 

Tyttökiekkokoulu on suunnattu n. 7 - 12 -vuotialle jääkiekosta kiinnostuneille tytöille. Nuoremmille tytöille on tarjolla Leijona-kiekkokoulu. 

Tyttökiekkokoulu on mahdollisuus tutustua jääkiekkoiluun ja jääurheiluun ensimmäistä kertaa ja aiempaa kokemusta jääkiekosta ei siis tarvita. Jääkiekon saloihin tutustutaan erilaisten jääleikkien, kisailujen ja pelien kautta koulutettujen ohjaajien ohjauksessa. Luistelutaidoksi riittää, jos luistimilla pysyy itsenäisesti joten kuten pystyssä. KJT järjestää myös luistelukouluja halukkaille.

 

Tyttökiekkokoulu jatkuu 13.01.2022

- Torstaisin kello 17:00-18:00 Kerava 2 jäähallissa.

Paikalla on hyvä olla viimeistään 15minuuttia aikaisemmin. Kerava 2 jäähalli on parkkipaikalta katsottuna taaempi jäähalli.

Kevätkausi alkaa  13.01.2022 ja päättyy 31.03.2022.

Ilmaiset kokeilukerrat 13.01. ja 20.01. 

 

Harjoitusten aikana vanhemmat seuraavat lasten harjoituksia jäähallin katsomosta, vaihtoaitiossa harjoituksien aikana on vain jääharjoituksen organisointiin osallistuvia henkilöitä. 

Otamme toiminnassamme huomioon terveysturvallisuusohjeet COVID-19 pademiaan liittyen ja tiedotamme tarvittavista muutoksista toimintaamme osallistuneita.

 

Tyttökiekkokoulun pakolliset varusteet:

Alkuun pääsee, kun mukana ovat:

- luistimet (ei tarvitse olla jääkiekkoluistimet)

- kypärä (suosittelemme kasvosuojuksellista kypärää)

- kaulasuojus (jääkiekkovaruste)

- jääkiekkomaila 

- hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat)

- oma juomapullo sekä joustavat ja lämpivät vaatteet.

Lisätietoja varusteista saat varusteoppaasta.

 

Tyttökiekkokoulun hinta:

Kevätkauden tyttökiekkokoulumaksu on 35 euroa sisältäen kaikki harjoituskerrat, ohjauksen, vakuutusturvan harjoituksissa sekä harjoituspaidat käyttöön harjoitustapahtumiin. Toimintaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi kaksi kertaa. Ilmoittautuminen vaaditaan ennen ensimmäistä kertaa ja sen voi perua kulutta aina 26.01.2021 asti. Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin alta. Käytämme Olympiakomitean ylläpitämää Suomi Sport -sovellusta.

 

Ilmoittaudu kevätkaudelle TÄSTÄ !

 

Lisätietoja

Deniz Caliskan

KJT Hockey Ry / Tyttökiekkovastaava

045 2355352