tuuski 2-div


Tuuskiekko pelaa Suomenjääkiekkoliiton järjestämää sarjaa Etelän II – Divisioona.

Tuuskiekko pelaa sarjaa pelinimellä nimellä TuusKi. Tuuskiekko on vuonna 1985 perustettu perinteikäs Keski – Uusimaalainen seura, joka on myös vahvasti kehittämässä alueen juniori työtä KJT & KJT Haukat yhteisöä yhtenä perustajajäsenenä.

Tuuskiekko tarjoaa alueen KJT & KJT Haukat junioreille loistavan mahdollisuuden jatkaa myös jääkiekon parissa
urheilua aikuistentasolla. Tuuskiekon kotipelit pelataan Tuusulassa Hyrylän jäähallissa. Viime kaudella Tuuskiekon otteet Etelän II – Divisioonassa johdattivat joukkueen ensimmäiseen Etelän II – Divisioonan Mestaruuteen.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan TuusKissa II – Divisioonaa niin ole yhteydessä valmentajiin

Päävalmentaja
Esa Civil
040 7255629

Apuvalmentaja
Aaro Peltonen
040 7798831

Joukkueen sivuille pääset TÄSTÄ

 


Image

shakers 3-div

Shakers on vuonna 1979 perustettu keravalainen jääkiekkojoukkue. Joukkue pelaa Suomen Jääkiekkoliiton alaista 3. divisioonaa. Shakers kuuluu KJT ja KJT Haukat seurayhteisöön ja onkin näin ollen loistava väylä junioripolun päättäville nuorille jatkaa jääkiekkoa tavoitteellisesti ympäristössä jossa olosuhteet ovat kunnossa.

Shakers pelaa kotiottelunsa Keravalla "vanhassa jäähallissa" josta joukkueelle oma pukukoppi varustettuna kuivaushuoneella. Pelaajistosta pitää huolta aktiivinen taustahenkilöstö viimeisenä lukkona legendaarinen huoltaja Tapio "Pätkä" Pyykkö.

Jos olet kiinnostunut pelaamisesta motivoituneessa joukkueessa, niin otathan yhteyttä joukkueen valmentajaan Jari Parviaiseen tai joukkueenjohtajaan Mika Weckmaniin.

Päävalmentaja
Jari Parviainen
040 755 3839

Joukkueenjohtaja
Mika Weckman
0400 705 250

KJT haukat 4-DIV

KJT-Haukat Miesten 4div. treenaa pilke silmäkulmassa 2 kertaa viikossa Hyrylän hallilla. Kaudella 22-23 osallistutaan kivikovaan 4 divarin sarjaan, josta tavoitteena nousta 3-divariin.

Tiistaisin harjoitellaan  kello 21-22.15 ja perjantaisin kello 21-22. Kotipelit "primetime" aikaan lauantaisin kello 17.00-19.00

Olemme tehneet kausien aikana myös hyväntekeväisyyttä, josta myös palkintona Tuusulan kunnan liikunnan ja urheilun tunnustuspalkinto. 

"Joukkue harjoittelee ja pelailee pilke silmäkulmassa. Liikkumisen ohessa tehdään hyväntekeväisyystempauksia esim. lapsiperheitä tukemalla. Tuusulan kunta arvostaa liikuntaa ja hyväntekeväisyystyötä ja haluaa valinnallaan nostaa esiin kaikkea kunnassa tapahtuvaa yhteisöjen hyväntekeväisyystyötä, isoa ja pienimuotoista"

"Liikunnan ja urheilun tunnustuspalkinto myönnettiin KJT:n 4div. joukkueelle, jonka pelaajilla on pelisilmän lisäksi suuret sydämet"

Joukkueella kuivari ja mailakoppi. Lisäksi kivikovasta työryhmästä löytyy huoltaja. 

Yhteydenotot

Vastuuvalmentaja
Sami Tervonen
040 833 8683