SEurasiirrot

 

KJT Hockey Ry ohje pelaajasiirron pyytämiseen KJT tai KJT Haukat toiminnasta toiseen seuraan

 1. Perhe on yhteydessä siirrosta oman joukkueen vastuuvalmentajaan ja joukkueenjohtajaan.
 2. Kun esimerkiksi velvoitteista on sovittu joukkueen kanssa, lähettää perhe siirtopyynnöstä sähköpostin osoitteeseen pelaajasiirrot@kjthockey.fi. Viestissä tulee mainita seuraavat asiat:
  1. Pelaajan koko nimi
  2. Pelaajan syntymäaika
  3. Seura, jonne pelaaja on siirtymässä
  4. Kenelle joukkueen/ seuran omaisuus kuten pelipaidat on palautettu
 3. Seura käsittelee siirtopyynnön mm. tarkastamalla perheen velvoitteet kuten laskut ja on tarvittaessa yhteydessä perheeseen.
 4. Velvoitteiden ollessa kunnossa seura tekee seurasiirron perheen ilmoittamaan seuraan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailusääntöjen mukaisesti.

Seurasiirroissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailusääntöjä.

 

KJT Hockey Ry ohjeistus pelaajasiirroista toiseen seuraan kesken kauden

Joukkueiden toiminta suunnitellaan kaudeksi. Kausimaksun kuukausierä perustuu arvioon kauden perustoiminnan kokonaiskustannuksista ja pelaajamäärästä.  Perheet lähtökohtaisesti sitoutuvat joukkueen toimintaan ja velvoitteisiin kuten maksuihin kaudeksi.

Mikäli pelaaja haluaa siirtyä omasta aloitteestaan kesken kauden toiseen seuraan, maksuvelvoitteet KJT Haukat U20-U11 ikäluokissa ovat seuraavat:

 • Pelaajan pyytäessä siirtoa 1.8.–31.10.2024 välisenä aikana, tulee hänen maksaa (1) siirtymiskuukauden ja sitä seuraavan (1) kuukauden kuukausierät joukkueelle.

 • Pelaajan pyytäessä siirtoa 1.11.2024 alkaen, tulee hänen maksaa (1) siirtymiskuukauden ja sitä seuraavien kolmen (3) kuukauden kuukausierät – kuitenkin enintään huhtikuun loppuun saakka.

KJT U10-U8 joukkueiden osalta pelaaja maksaa siirtymiskuukauden ja sitä seuraavan kuukauden kuukausimaksut joukkueelle.

Yllä mainitut toimintamallit ovat seuran linjauksia ja ne on viestitty perheille vanhempainilloissa. KJT toiminnan osalta päätöksestä vastaan KJT Hockey Ry hallitus ja KJT Haukat toiminnan osalta KJT Haukat Ry hallintoryhmä.

 

Lisätietoa

Image