Tyttökiekkokoulu


Image

Kaudelle 2023–2024 on tytöille jälleen tarjolla myös oma kiekkokoulu. Kiekkokoulu on suunnattu noin 6–12-vuotiaille jääkiekosta kiinnostuneille tytöille. Tyttökiekkokoulu antaa mahdollisuuden tutustua jääkiekkoiluun, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Lapsen on kuitenkin pärjättävä itsenäisesti luistimilla.

Tyttökiekkokoulu järjestetään kerran viikossa ja jäällä kisataan, leikitään ja pelataan koulutettujen ohjaajien kanssa. Toiminnasta vastaa seuran tyttökiekkovastaavana toimiva Minttu Kaasinen. Tyttökiekkokoulun tarkoitus on pitää hauskaa ja nauttia harrastuksesta, samalla kun opitaan jääkiekon perusteita.

Tyttökiekkokoulun syyskausi 18.9-11.12.2023

Maanantaisin Keravan harjoitushallissa klo 17:00-18:00. Harjoitushalli on parkkipaikalta katsottuna taaempi rakennus. Jäävuoro on jaettu tyttöjen N8-N10 joukkueen sekä poikien U9 joukkueen kanssa, mutta jokainen ryhmä jäällä harjoittelee läpi kauden omana ryhmänään ja tytöille on varattuna myös oma pukuhuone.

Tyttökiekkokoulun hinta:

Syyskauden tyttökiekkokoulumaksu on 50 euroa, sisältäen kaikki harjoituskerrat, ohjauksen, vakuutusturvan harjoituksissa sekä harjoituspaidat käyttöön harjoitustapahtumiin. Toimintaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi kaksi kertaa. Ilmoittautuminen vaaditaan kuitenkin silti ennen ensimmäistä kertaa ja sen voi perua kulutta 1.10.2023 asti.

Syyskauden jälkeen tyttökiekkokoululainen voi ilmoittautua tyttökiekkokoulun kevätkaudelle tai siirtyä joko tyttöjen N8-N10 joukkueeseen tai nuorten harrasteryhmään.

Mukaan otetaan uusia harrastajia myös kesken kauden. Ota yhteyttä tässä tapauksessa suoraan tyttökiekkovastaavaan.

Tyttökiekkokoulun varusteet:

Luistimet, kypärä (ristikolla), kaulasuoja, jääkiekkomaila sekä paksut hanskat. Oma selkeästi nimetty juomapullo, valmiiksi täytettynä sekä joustavat ja lämpimät vaatteet. Suosittelemme lisäksi muiden jääkiekkovarusteiden käyttöä. Lisätietoja varusteista saat sivujemme varusteoppaasta.

 

Lisätietoja

Minttu Kaasinen
KJT Hockey Ry / Tyttökiekkovastaava
minttu.kaasinen@kjthockey.fi
040 500 0027

Ilmoittaudu tästä syyskaudelle

Image
Image
Image