Image
KJT Hockey järjestää LEIJONA-kiekkokoulun kaudella 2023-2024 Keravan ja Hyrylän jäähalleissa.

KJT leijona-kiekkokoulu on suunnattu noin 5-9 vuotiaille tytöille ja pojille. Kiekkokoulu on lapsen ensimmäinen mahdollisuus tutustua jääkiekkoiluun ja aiempaa kiekkoilukokemusta ei tarvita.

Vuonna 2016 syntyneille ja vanhemmille lapsille löytyy myös ikäluokkajoukkue -toimintaa ja myös suoraan joukkuetoimintaan ilmoittautuminen on mahdollista. Joukkueiden yhteystiedot omilla sivuillaan. Kiekkokoulun rehtorina toimii KJT Hockeyn junioripäällikkö Oskari Hämäläinen.

Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kaksi kertaa viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Leijona-kiekkokoulun opetus mukautetaan ja ryhmät jaetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi ja jäällä on tarkoitus pitää hauskaa ja nauttia samalla kun opitaan jääkiekon perusteita. Kiekkokoulu voi kestää lapsen iästä riippuen puolesta vuodesta kahteen vuoteen, minkä jälkeen on luontevaa siirtyä seuran tarjoamaan lapsen oman ikäluokan mukaiseen joukkuetoimintaan.

Toimintaa voi käydä kokeilemassa kolme kertaa ilmaiseksi! Ilmoittauduthan kuitenkin mukaan ennen ensimmäistä kertaa.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

Tutustu tarkemmin KJT Hockeyn tarjoamaan kiekkokoulun sisältöön ja ILMOITTAUDU TÄSTÄ mukaan!Kausi-info 2023-24
Lataa varusteopas »
ILMOITTAUDU mukaan!

Kiekkokouluun liittyvät tiedustelut:

Mikko Nurminen
mikko.nurminen@kjthockey.fi
040 774 3425


Kauden 2021-2022 kiekkokoululaiset seuran päätösjuhlassa


Kiekkokoululaiset päättäjäisissä 2022
Image
Image
Image
Image