Kiekkokoulu

KJT Hockey järjestää LEIJONA-kiekkokoulun kaudella 2020-2021 Keravan ja Hyrylän jäähalleissa vuosina 2014-2016 ja 2013-2010 syntyneille tytöille ja pojille.

Vuonna 2013 syntyneille ja vanhemmille lapsille löytyy myös ikäluokkajoukkue toimintaa ja myös suoraan joukkuetoimintaan ilmoittautuminen on mahdollista. Joukkueiden yhteystiedot omilla sivuillaan. Kiekkokoulun rehtorina toimii KJT Hockeyn junioripäällikkö Oona Peltonen.

Kiekkokoulu on lapsen ensimmäinen mahdollisuus tutustua jääkiekkoiluun ja aiempaa kiekkoilukokemusta ei tarvita. Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kaksi kertaa viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Leijona-kiekkokoulun opetus mukautetaan lapsen ikä-ja taitotasoa vastaaviksi ja jäällä on tarkoitus pitää hauskaa ja nauttia samalla kun opitaan jääkiekon perusteita. Kiekkokoulu voi kestää lapsen iästä riippuen puolesta vuodesta kahteen vuoteen, minkä jälkeen on luontevaa siirtyä seuran tarjoamaan lapsen oman ikäluokan mukaiseen joukkuetoimintaan. 

Toimintaa voi käydä kokeilemassa kolme kertaa ilmaiseksi! Ilmoittauduthan kuitenkin mukaan ennen ensimmäistä kertaa.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

Tutustu tarkemmin KJT Hockeyn tarjoamaan kiekkokoulun sisältöön ja ilmoittaudu mukaan kevätlukukaudelle täältä.