kausi-INFO 2023-24


KJT Hockey järjestää LEIJONA-kiekkokoulun Keravan ja Tuusulan Hyrylän jäähalleissa. Leijona-kiekkokoulu on suunnattu kaikille tytöille ja pojille, jotka haluavat aloittaa jääurheiluharrastuksen kannustavassa ja turvallisessa ympäristössä. 

Kiekkokoulun kausi 2023-24:

  • Syyskausi 19.9.-16.12.2023
  • Kevätkausi 9.1.-23.3.2024
  • Poikkeuksena koulujen loma-ajat -> syys- ja hiihtoloma

Kiekkokoulun harjoitukset:

  • Tiistaisin kello 18.00-19.00 Keravan jäähalli, isompi keltatiilinen jäähalli. Sisäänkäynti jalkapallokentän puolelta.
  • Lauantaisin kello 12.30-13.30 Hyrylän jäähallissa. Parkkipaikalta katsottuna oikeanpuoleinen halli. Sisäänkäynti parkkipaikalta katsottuna jäähallin takana.
  • Harjoituksiin on hyvä saapua viimeistään 15 minuuttia ennen harjoitusvuoron alkua

Otamme uusia harrastajia mukaan koko kauden ajan.

Toimintaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi ensimmäiset kolme kertaa. Ilmoittautuminen kuitenkin vaaditaan ennen ensimmäistä kertaa ja sen voi perua aina kolmen kerran jälkeen kulutta. Tarjoamme harjoituksia halukkaille kaksi kertaa viikossa, eli jokaisella kiekkokouluun ilmoittautuneella lapsella on mahdollisuus käydä kummassakin kiekkokoulussa sekä Keravalla että Tuusulassa. 

Kiekkokoulun info

Kiekkokoulu on lapsen ensimmäinen mahdollisuus tutustua jääkiekkoiluun. Aiempaa kokemusta jääkiekosta ei siis tarvita. Kiekkokoulun leikit ja pelit ovat lapselle mielekkäämpiä, kun luistimilla pysyy itsenäisesti pystyssä. KJT järjestää myös luistelukoulun luistelun alkeiden oppimiseksi.

Harjoitusten aikana vanhemmat seuraavat lasten harjoituksia jäähallin katsomosta, vaihtoaitiossa harjoituksien aikana on vain jääharjoituksen organisointiin osallistuvia henkilöitä.

Jäälle tullaan ainoastaan terveenä.

Kiekkokoulun pakolliset varusteet:

Luistimet, kypärä, kaulasuoja, jääkiekkomaila sekä hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat), oma selkeästi nimetty juomapullo valmiiksi täytettynä sekä joustavat ja lämpimät vaatteet. Suosittelemme lisäksi myös muiden jääkiekkovarusteiden käyttöä. Lisätietoja varusteista saat sivujemme varusteoppaasta.

Kiekkokoulumaksu:

  • Syyskausi 95 euroa
  • Kevätkausi 95 euroa
  • Maksu sisältää harjoituskerrat, ohjauksen, vakuutusturvan harjoituksissa sekä harjoituspaidat käyttöön harjoitustapahtumiin. 

Ikäluokkajoukkueisiin siirtyminen:

Leijona-kiekkokoulun syyskauden jälkeen pyrimme ohjaamaan vuonna 2017 ja aiemmin syntyneet lapset oman ikäluokan joukkuetoimintaan mukaan, jotta mahdollinen joukkueeseen liittyminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

Lisätietoja

Oskari Hämäläinen
KJT Hockey ry / junioripäällikkö
junioripaallikko@kjthockey.fi
040 489 4069

Image
Image
Image