kevätkausi 2023 INFO, Lue


KJT Hockey järjestää LEIJONA-kiekkokoulun kevätkauden Keravan ja Tuusulan Hyrylän jäähalleissa. Leijona-kiekkokoulu on suunnattu kaikille tytöille ja pojille, jotka haluavat aloittaa jääurheiluharrastuksen kannustavassa ja turvallisessa ympäristössä. 

Kiekkokoulun kevätkausi alkaa 10.1.2023:

  • Tiistaisin kello 18.00-19.00 Keravan jäähalli , isompi keltatiilinen jäähalli. Sisäänkäynti jalkapallokentän puolelta.
  • Sunnuntaisin kello 16.00-17.00 Hyrylän jäähallissa. Parkkipaikalta katsottuna oikean puoleinen halli. Sisäänkäynti parkkipaikalta katsottuna jäähallin takana.

Harjoituksiin on hyvä saapua viimeistään 15 minuuttia ennen harjoitusvuoron alkua.

Kevätkauden harjoitukset joka tiistai ja sunnuntai
10.1.2023 - 2.4.2023.

Ilmaiset kokeilukerrat 10.1, 15.1 ja 17.1.2023

Otamme uusia harrastajia mukaan koko kevätkauden ajan.

Toimintaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi ensimmäiset kolme kertaa. Ilmoittautuminen kuitenkin vaaditaan ennen ensimmäistä kertaa ja sen voi perua aina 22.1.2023 asti kulutta. Tarjoamme harjoituksia halukkaille kaksi kertaa viikossa, eli jokaisella kiekkokouluun ilmoittautuneella lapsella on mahdollisuus käydä kummassakin kiekkokoulussa sekä Keravalla että Tuusulassa. 

Kiekkokoulun info

Kiekkokoulu on lapsen ensimmäinen mahdollisuus tutustua jääkiekkoiluun. Aiempaa kokemusta jääkiekosta ei siis tarvita. Kiekkokoulun leikit ja pelit ovat lapselle mielekkäämpiä, kun luistimilla pysyy itsenäisesti pystyssä. KJT järjestää myös luistelukoulun luistelun alkeiden oppimiseksi.

Harjoitusten aikana vanhemmat seuraavat lasten harjoituksia jäähallin katsomosta, vaihtoaitiossa harjoituksien aikana on vain jääharjoituksen organisointiin osallistuvia henkilöitä. 

Otamme toiminnassamme huomioon terveysturvallisuusohjeistukset Covid-19 pandemiaan liittyen ja tiedotamme toimintaan vaadittavista muutoksista ilmoittautuneita.

Kiekkokoulun pakolliset varusteet:

Luistimet, kypärä, kaulasuoja, jääkiekkomaila sekä hanskat (ei tarvitse olla jääkiekkohanskat), oma selkeästi nimetty juomapullo valmiiksi täytettynä sekä joustavat ja lämpimät vaatteet. Suosittelemme lisäksi myös muiden jääkiekkovarusteiden käyttöä. Lisätietoja varusteista saat sivujemme varusteoppaasta.

Kiekkokoulumaksu:

Kevätkauden kiekkokoulumaksu on 95 euroa sisältäen kaikki harjoituskerrat, ohjauksen, vakuutusturvan harjoituksissa sekä harjoituspaidat käyttöön harjoitustapahtumiin. 

Ikäluokkajoukkueisiin siirtyminen:

Leijona-kiekkokoulun syyskauden jälkeen pyrimme ohjaamaan vuonna 2016 ja aiemmin syntyneet lapset oman ikäluokan joukkuetoimintaan mukaan, jotta mahdollinen joukkueeseen liittyminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

Lisätietoja

Oskari Hämäläinen
KJT Hockey ry / junioripäällikkö
junioripaallikko@kjthockey.fi
040 489 4069

Image
Image
Image